Audi A6 2.0TDI martor filtru de particule aprins in bord

O noua lucrare de anulare si eliminare filtru de particule la un model 2006 Audi A6 2.0TDi 140cp venita din partea unui service auto. Dupa doua incercari de regenerare fortata nereusita, masina ne-a fost livrata cu martor avarie motor si filtru de particule aprins in bord. O data cu acestea vine si limitarea puterii motorului.

Anularea dpf din calculatorul de injectie va stinge automat becurile de avertizare in bord si codul P2002 dispare fara sa fie nevoie de interventia unui tester. Operatiunea de dezactivare dpf la motorul 2.0TDi este foarte sigura si nu afecteaza negativ consumul de carburant sau cantitatea de fum asa se specifica pe unele site-uri.

Eliminarea fizica a filtrului de particule este o operatiune dificila si necesita un timp de lucru mare (aproximativ 3-4 ore). Pozitia in care se afla asazat filtrul de particule este foarte greu accesibila daca nu se demonteaza galeria de admisie.

Anulare filtru de particule Audi A6 - 17 Anulare filtru de particule Audi A6 - 18 Anulare filtru de particule Audi A6 - 19 Anulare filtru de particule Audi A6 - 20 Anulare filtru de particule Audi A6 - 26 Anulare filtru de particule Audi A6 - 21 Anulare filtru de particule Audi A6 - 22 Anulare filtru de particule Audi A6 - 23 Anulare filtru de particule Audi A6 - 24