Skoda Octavia vRS 2.0TDi dpf off

Operatiune completa de anulare si eliminare filtru de particule la un model Skoda Octavia vRS 2.0TDi 170CP din 2008. Cred ca este prima masina la care cred ca am vazut aproape toate becurile aprinse in bord. Pom de Craciun. Noi am reusit sa rezolvam partea cu filtrul de particule, dar restul (abs si airbag) au ramas aprinse in bord si speram ca proprietarul sa le rezolve in timp.

Dezactivarea si eliminarea dpf se realizeaza in aproximativ 3-4 ore la acest model, daca nu intervin si alte probleme, gen suruburi ruginite si senzori blocati. Reprogramarea ecu se face direct prin portul de diagnoza si elimina erorile plus procesul de regenerare. Dupa anulare dpf, motorul functioneaza in parametri normali, fara postinjectie sau erori si nu va scoate fum. Consum va scade in cazul unui motor care a mers cu filtrul de particule colmatat mult timp.

Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 17Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 13Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 16Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 14Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 22Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 26Anulare dpf Skoda Octavia vRS - 30