Risk of Particle Filter Blocking Peugeot

Cu acest mesaj “Risk of Particle Filter Blocking” afisat pe display-ul central a sosit acest model de Peugeot 307 SW 1.6HDi 109cp in service. Pe langa mesaj in bord apare si martorul avarie motor. Chiar daca proprietarul ne-a povestit ca a bagat multi bani in intretinerea masinii, insa asa cum se vede si in poze, mai sunt multe lucruri de rezolvat.

Chiar daca turbina a fost reconditionata recent, la o mica inspectie am gasit o pala sparta si o conducta de ungere ce pierde ulei. Lucrarea noastra a inclus doar anularea si eliminare filtrului de particule la motorul 1.6HDi. Dezactivarea FAP din software se face prin reprogramarea ecu cu ajutorul consolei NewGenius. Durata de lucru este de aproximativ 1 ora pentru software la care se mai adauga cel putin 40-60 minute pentru eliminarea fizica a fagurelui de ceramica.

Anulare fap Peugeot - 095Anulare fap Peugeot - 094Anulare fap Peugeot - 100Anulare fap Peugeot - 101Anulare fap Peugeot - 102Anulare fap Peugeot - 099Anulare fap Peugeot - 096Anulare fap Peugeot - 097Anulare fap Peugeot - 103