Permanent fault. Dust filter (fap). Maximum number of aborted regenerations reached

Poate va era dor sa va povestesc de masini “aranjate” de samsari. Peugeot-ul 407 1.6HDi 109cp din imaginile de mai jos, a venit pentru anularea filtrului de particule. Proprietarul a achizitionat aceasta masina recent, fara sa faca o minima verificare intr-un service auto. Mare greseala in ziua de astazi atunci cand vrei sa cumpari o masina second-hand.

Pe langa martorul de filtru aprins in bord (mesaj pentru care a ajuns la noi), masina avea o lista lunga de erori dintre care una legata de presiune scazuta la ulei. Mesaj ignorat total de catre proprietar, chiar daca in bord apare un mare semn de STOP. Motorul prezinta zgomote suspecte, puterea este limitata si scoate fum.

In imaginile de mai jos am incercat sa surprind o parte din lucrarea facuta de samsarii. Mai mult ca sigur 407-le a fost lovit frontal destul de serios si reparat de mantuiala. Din pacate, eu n-am putut sa rezolv decat anularea software a filtrului de particule deja dat jos.

Anulare fap Peugeot - 87 Anulare fap Peugeot - 84 Anulare fap Peugeot - 85 Anulare fap Peugeot - 83 Anulare fap Peugeot - 86 Anulare fap Peugeot - 88 Anulare fap Peugeot - 89 Anulare fap Peugeot - 90 Anulare fap Peugeot - 91 Anulare fap Peugeot - 92

2 thoughts on “Permanent fault. Dust filter (fap). Maximum number of aborted regenerations reached”

  1. Am un 407 sid 803 ma poți ajuta cu anulate DPF creștere putere in același timp de la 138 la cat se poate sa fie seff la 180

  2. Buna seara,

    Sigur. Pe langa anularea filtrului de particule la 2.0HDi 136CP prin resoftare avem posibilitatea sa crestem valorile de putere si cuplu cu aproximativ 20-25%. Totusi o valoarea de 180CP cu turbina stoc nu este o modificare safe.

    Pentru mai multe informatii legate de aceste operatiunii si costurile aferente lor, va rugam sa ne contactati telefonic la unul din numerele afisate pe site.

    Va multumim.

Comments are closed.