P2459 – Frecvența procesului de regenerare a filtrului de particule – incorectă

 

Cam asta este eroarea pe care am gasit-o afisata la diagnoza unui Ford Focus 1.6TDCi 109CP din 2007. Masina a venit la noi pentru anularea filtrului de particule. Clientul a incercat sa profite de oferta cu pret redus de Black Friday la serviciile de anulare dpf.  Si bine a facut.

Pe langa acest cod de eroare am descoperit ca presiunea diferentiala din filtrul de particule era 0 chiar si la 3000rpm, semn ca ceva nu este in regula. Am banuit ca ceramica din filtru a fost indepartata, teava de esapament este neagra si presiunea zero.

Masina fiind cumparata second-hand de la samsarii din Cluj acum 2 luni, cu siguranta au incercat sa o rezolve pentru vanzare. Nu ar fi prima masina care vine din aceasta zona si prezinta probleme. Unul din cazuri il avem prezentat si pe blog aici.

2 thoughts on “P2459 – Frecvența procesului de regenerare a filtrului de particule – incorectă”

  1. Am profitat de oferta de Black Friday sa fac programare pt anularea filtrului de particule la Focus-ul meu. Am gasit o echipa de Profesionisti. Destul de rara combinatia “repede si bine”, dar sa stiti ca acesta este adevarul.
    Cu siguranta am sa-i recomand pt orice probleme de mecanica-diagnoza.
    Inca o data vreau sa le multumesc pt calitatea serviciilor (au cautat sa vada de unde apar problemele si le-au rezolvat, chiar daca nu pt asta facusem programarea) si pt rabdarea cu care au raspuns la tot ce am avut de clarificat.
    Va doresc multi clienti multumiti !!!

  2. Multumim pentru incurajari si ma bucur sa aud ca suntem apreciati pentru ceea ce facem. Sunt sigur ca oferta noastra de Black Friday a prins bine in perioada aceasta. Mecanicul nu s-a lasat pana nu v-a rezolvat problema cu scurgerile de ulei chiar daca a stat un pic peste program. In general, nu pleaca nicio masina pana nu incercam sa rezolvam toate problemele cu care a venit. “Repede si bine” inseamna experienta acumulata in timp si multa munca cu aceste modele Ford Focus.

Comments are closed.