Opel Astra H cod motor 1.9DTH cu dpf infundat complet

Pentru ca o buna perioada de vreme nu am mai avut timp sa postez lucrarile pe care le-am realizat, voi face un mic efort zilele acestea si voi urca mai multe imagini cu operatiunile de anulare dpf realizate de noi.

In lucrarile noastre se afla si acest model Opel Astra H 1.9CDTi 150cp din 2005 (cod motor 1.9DTH) care a ajuns la noi intr-o stare critica. Filtrul de particule era colmatat complet. Operatiunea de programare a calculatorului de injectie se realizeaza direct prin portul obd2. Chiar daca acest tip de ecu nu poate fi citit serial, in baza noastra de date se afla stocate majoritatea versiunilor software 1.9dth si astfel ne este permis sa facem programarea ecu cu ajutorul consolei dupa o simpla identificare a versiunii de software.

Anularea filtrului de particule la motorul 1.9CDTi 150cp are ca durata de lucru undeva la 40-60 minute. Eliminarea fizica este ceva mai dificila, in general modelele Opel au probleme cu rugina si demontarea elementelor de esapament necesita timp. In total, atat anularea cat si eliminarea fizica a filtrului de particule se va face in aproximativ 3 ore.

Dupa aceasta interventie, catalizatorul se pastreaza intreg fara sa fie afectat si asigura in continuare norma de poluare euro 4. Consumul de carburant scade o data cu oprirea postinjectiei si desfundarea evacuarii. Daca motorul se afla in avarie, automat va iesi din aceasta stare si martorii din bord se sting.

Anulare filtru de particule Opel Astra H - 25 Anulare filtru de particule Opel Astra H - 26 Anulare filtru de particule Opel Astra H - 27Anulare filtru de particule Opel Astra H - 28Anulare filtru de particule Opel Astra H - 30Anulare filtru de particule Opel Astra H - 29Anulare filtru de particule Opel Astra H - 13 Anulare filtru de particule Opel Astra H - 24