Numar mare de lucrari, dar postari putine pe blog. Explicatia?

In ultima perioada blogul a fost neglijat si sufera din lipsa postarilor de articole cu lucrari noi. In mare parte vina imi apartine. Perioada de concedii a facut sa stau mai departe de laptop si internet, iar articolele nu se scriu singure. Dar mai exista o explicatie pentru lipsa de articole noi: numarului foarte mare de oameni care apeleaza in ultima vreme la serviciile echipei noastre. Zi de zi intalnesc tot mai multe masini cu probleme generate de filtrul de particule colmatat si asta imi limiteaza timpul liber dedicat postarilor. Am stocate sute de poze cu lucrari de anulare filtre de particule sau cresteri de putere, dar din lipsa de timp nu reusesc sa urc online nici macar 5% dintre acestea. Noroc cu colaboratorii mei din Bucuresti sau din tara care au reusit de fiecare data sa posteze o parte din lucrari in paginile de facebook.

Concurenta nu doarme!

Pe zi ce trece observ ca numarul blogurilor cu acelasi domeniu de activitate a crescut exponential. Concurenta nu doarme si a inceput sa ne viziteze blogul foarte des. Se vede asta direct pe site-urile lor. Cei mai multi ne-au copiat modul de prezentare, unii si-au insusit doar imaginile cu lucrari, alti au inceput sa foloseasca texte sau articole postate in cadrul acestui blog pentru ca dau mai bine etc. Cu siguranta, nimeni nu devine “specialist” peste noapte daca a copiat cateva imagini cu filtre de particule infundate si nici nu va creste ranking-ul in google daca copiaza fragmente text sau articole postate pe acest blog. N-ar trebuie decat sa ma bucure faptul ca am ajuns un blog de referinta pentru concurenta, in domeniul “remediere probleme dpf“.

Multe din articolele scrise in cadrul acestui blog sunt parte din discutiile pe care le-am avut cu cei care ne-au vizitat pentru remedierea unor probleme legate de dpf.

Bloguri partenere (colaboratori/dealeri):

www.anulare-filtru-particule.ro | www.anularefiltrudeparticule.ro | www.anulare-dpf-iasi.ro