Nou! Anulare dpf Toyota RAV4 2.2 D-CAT

 

Avem noutati pentru utilizatorii de Toyota. Multa vreme modelele Toyota nu s-au aflat pe lista tunerilor pentru ca nu exista o solutie pentru reprogramarea calculatoarelor Denso cu microprocesoare NEC. Acum cu ajutorul furnizorului nostru de aparatura de tuning (Dimsport Italia) avem posibilitatea sa realizam cresteri de putere si anulare dpf la modele Toyota.

Prima masina care ne-a sosit pentru anularea filtrului de particule si crestere de putere este un model Toyota RAV4 2.2 D-CAT 177cp din 2008. Citirea si reprogramarea ecu la Toyota RAV4 pentru anularea software a filtrului de particule s-a realizat direct prin portul de diagnoza obd2 cu ajutorul consolei NewGenius. Pe langa operatiunea de anulare dpf aceasta masina a beneficiat si de o crestere de putere STAGE 2 by OBDTUNING.

Eliminarea fizica a filtrului de particule este o operatiune dificila la acest model. Din aceasta cauza durata de lucru pentru operatiune completa de anulare si eliminare dpf la Toyota este de aproximativ 4-5 ore.

Anulare dpf Toyota - 01Anulare dpf Toyota - 02Anulare dpf Toyota - 03Anulare dpf Toyota - 05Anulare dpf Toyota - 04Anulare dpf Toyota - 06Anulare dpf Toyota - 07Anulare dpf Toyota - 15Anulare dpf Toyota - 16Anulare dpf Toyota - 17Anulare dpf Toyota - 18Anulare dpf Toyota - 19Anulare dpf Toyota - 20Anulare dpf Toyota - 21Anulare dpf Toyota - 24Anulare dpf Toyota - 31