MPPS clona incompatibila cu modele Peugeot si Ford

Cele mai frecvente probleme intalnite dupa reprogramate cu o clona MPPS le-am intalnit la modele Peugeot si Ford. Asa cum am spus si intr-un post anterior cu Ford Focus, MPPS-ul clona distruge calculatoare de injectie Bosch EDC16C34 pe banda rulanta.

Acest calculator Bosch EDC16C34 de la un model Peugeot 407 1.6HDi 109cp a venit din provincie prin curier rapid si a fost distrus dupa rescrierea cu o interfata mpps clona. Si mai rau este ca pe langa informatiile din micro au fost distruse si cele din eeprom dupa interventia pe mufa cu mpps. Masina nu mai porneste, nici macar nu mai da la automat. Ecu nu mai raspunde la diagnoza si nici nu poate fi recunoscut.

Reparatii ECU - 1Reparatii ECU - 2

9 thoughts on “MPPS clona incompatibila cu modele Peugeot si Ford”

  1. si care este solutia?ca si eu am patit la fel . tot cu mpps . nici un zvinc la motor , la fel si diagnoza nu se conecteaza.

  2. In mod normal cel care a stricat trebuie sa raspunda, sau cel care a facut soft gresit trebuie sa raspunda si sa remedieze civilizat situatia.
    Proprietarul este vinovat pentru ca nu se intoarce la cel care a efectuat operatiunea sa o efectueze profesional, iar daca nu stie sa plateasca softul catre cine se pricepe cu adevarat.

    • Acesta este riscul la care se expune un proprietar de masina daca apeleaza la cei care nu au experienta in acest domeniu si folosesc aparatura sau software de calitate indoielnica. Nu intotdeauna pretul mai mic, ofera calitate si siguranta in procedurile de remapare sau anulare dpf.

  3. sigur ca te duci unde este pretul mai mic. este economie de piata . un pret mai mare nu-ti garanteaza si un lucru de caliatate . de ex. de unde sa stiu daca dl. admin este bun in ceea ce face sau este doar o prezentare de imagine , atata timp cat nu este vreun review al lucrarilor facute de dansul(reusite si nereusite).de exemplu ecu prezentat de admin ca fiind vai de mama lui , ati reusit sa-l faceti sau ni-l prezentati ca pe o atentionare ca pe viitor cei doritori de anumite modificari in ecu sa fie mai atenti cu ce instrumente se lucreaza asupra ecu cum ar fi acest mpps sau cum s-ar numi , altfel ajungem in situatia prezentata mai sus cu un ecu irecuperabil (nu-mi dau seama , pt ca dl admin nu ne precizeaza daca l-a inviat sau nu)

  4. masina se afla in nasaud , si vreau sa stiu daca ati reusit ceva cu ecu prezentat de dv . s-a intamplat exact ceea ce ati descris dv mai sus si anume s-a intervenit cu mpps si masina nu mai porneste (nu da la automat) diagnoza nu se mai conecteaza. peugeot 407 1.6 hdi

Comments are closed.