Kia Sportage 2.0CRDi sensor temperatura dpf defect

Am avut ceva continut in articolul cu Audi A6 3.0TDi, iar masina de mai jos este apartine aceluiasi client. Dupa ce a inteles in ce consta operatiunea de remediere dpf, ne-a cerut sa faceam aceeasi lucrare si la a doua masina din familie – o Kia Sportage 2.0CRDi 140cp din 2008. Masina cand a ajuns la noi avea martor avarie motor aprins in bord si cod eroare cu frecventa regenerari dese. Sensorul de temperatura din filtrul de particule avea cablul sectionat si indica o valoare fixa pe tester.

Astfel, clientul a luat decizia pentru remedierea filtrului de particule. Din experienta noastra, aceste modele pot merge cu martor avarie aprins in bord pana se colmateaza complet filtrul de particule si motorul se opreste. Puteti revedea cazul unui model Hyundai Tucson care a ajuns la noi pe platforma. Anulare strategiei de regenerare se realizeaza cu citirea si programarea ecu prin portul obdII.

Anulare filtru de particule Kia Sportage - 01 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 03 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 04 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 02 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 05 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 06 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 07 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 08 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 09 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 10