Kia Sportage 2.0CRDi regenerari dese si martor motor aprins

Kia Sportage 2.0CRDi 140cp model 2006 cu probleme legate de filtrul de particule. Masina a venit cu martorul motor aprins in bord, consumul marit de carburant si pierderi de putere. Chiar daca a incercat sa faca drumuri mai lungi in afara orasului, regenerarea filtrului de particule nu a dat rezultate. Pe tester am gasit doua coduri de eroare ce apartin sensorului de temperatura din evacuare: P2030 si P2034.

Ambele coduri de eroare indica un sensor de temperatura defect, insa costul de achizitia pentru acest model este foarte mare si fiind dat numarul mare de km pe care ii are masina.

Anulare filtru de particule Kia Sportage - 01 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 05 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 02 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 03 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 04 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 06 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 07 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 09 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 08 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 11 Anulare filtru de particule Kia Sportage - 10