Hyundai Tucson adus cu platforma. Filtru de particule colmatat.

Hyundai Tucson 2.0CRDI 140cp din 2006 cu 104.000km in bord. Masina a venit aseara la noi cu platforma. Motorul nu mai pornea din cauza filtrului de particule colmatat complet. Valorile pe sensorul de presiune erau foarte mari si codurile de eroare indicat direct dpf infundat.

Pentru verificare am desfacut galeria inainte de filtrul de particule pentru evacuarea gazelor de esapament in mod direct si motorul a pornit. In imaginile de mai jos se vede clar un filtru de particule obturat de funingine ce nu mai permite evacuarea gazelor de esapament. Pur si simplu se comporta ca un dop pe evacuare.

Din pacate, nu am mai facut poze si la procesul de diagnoza pentru ca era foarte tarziu.

Daca aveti probleme cu filtrul de particule, nu amanati foarte mult rezolvarea acestei probleme. Puteti ajunge ca in acest caz, sa va lase masina in drum si sa fie nevoie de o platforma pentru a o transporta intr-un service auto sau sa distrugeti motorul sau turbina.

Anulare filtru de particule Hyundai - 7 Anulare filtru de particule Hyundai - 1 Anulare filtru de particule Hyundai - 3 Anulare filtru de particule Hyundai - 2 Anulare filtru de particule Hyundai - 4 Anulare filtru de particule Hyundai - 8 Anulare filtru de particule Hyundai - 9