Honda CRV si filtru de particule colmatat

Este sezonul concediilor si caldura mi-a afectat capacitatea de a scrie pe blog. Postarile despre lucrarile pe care le-am facut in aceasta perioada au fost din ce in ce mai rare, iar de saptamana viitoare sunt plecat in concediu.

O alta lucrare pe care vreau sa v-o prezint este pentru un model Honda CR-V din 2008. Modelele care s-au comercializat in Romania in perioada 2007-2009 au venit fara dpf. Insa, aceasta masina a fost comanda speciala si a venit direct cu filtru de particule. Avand in vedere ca a petrecut aproape 6 ani pe drumurile din Romania si dupa numarul de km se cerea un nou filtrul de particule.

Nivelul de ulei din baie era foarte crescut si avea reprize cand motorul intra in avarie cu limitare de putere din cauza dpf-ului. Avand in vedere ca acest model Honda CRV s-a comercializat in Romania fara dpf si unul nou are un pret este 6000 lei, proprietarul a decis ca este mai bine sa remedieze problema creata de dpf.Durata de lucru poate ajunge pana la 3 ore.

Anulare filtru particule Honda CRV - 10Anulare filtru particule Honda CRV - 21Anulare filtru particule Honda CRV - 12Anulare filtru particule Honda CRV - 13Anulare filtru particule Honda CRV - 14Anulare filtru particule Honda CRV - 15