Honda CRV 2.2 i-CTDi 140cp dpf fix.

Fiecare masina prezenta in aceste articole are cate o poveste. De exemplu, acest model Honda CRV 2.2 i-CTDI din 2008 vine tocmai de la Brasov pentru remedierea problemelor cauzate de filtru particule. Masina este adusa din Belgia si spre deosebire de modelele comercializate la noi, aceast model este echipat cu filtru de particule. Cu o zi inainte sa ajunga la noi, a facut o vizita unui fost dealer Honda din BV pentru a scote motorul din avarie din cauza filtrului de particule si revizia uleiului pentru ca depasea limita maxima pe joja. Din cauza regenerarilor dese la care a fost supus filtrul de particule, o parte din motorina folosita in post injectie a ajuns in baia de uleiul si crescut nivelul peste maxim.

Dupa cateva discutati contradictorii avute cu mecanici locali si sfaturile primite de pe un forum dedicat Honda, proprietarul ne-a ales pe noi pentru remedierea filtrului de particule pentru a proteja motorul si de a scapa de motorina din baia de ulei. Durata de lucru pentru acest model este de 3 ore, dar astazi programarea de la prima ora (Jeep Compas 2.0CRD) a durat mai mult si ne-a decalat programul.

Anulare filtru de particule Honda - 67Anulare filtru de particule Honda - 68Anulare filtru de particule Honda - 69Anulare filtru de particule Honda - 70Anulare filtru de particule Honda - 75Anulare filtru de particule Honda - 72Anulare filtru de particule Honda - 73Anulare filtru de particule Honda - 74