Honda Accord 2.2 idtec – la nici 300m de la achizitie s-a aprins becul de filtru particule in bord.

Honda Accord 2.2 i-DTEC 150CP achizitionata acum de numai o zi si la 300m dupa ce s-a batut palma, martorul filtrul de particule s-a aprins. Ghinion pentru noul proprietar pentru ca n-a apucat nici macar sa vada cum merge aceasta masina. Ne-a sunat si pentru ca isi dorea sa mearga masina si sa poate pleca in weekend cu ea in afara orasului, i-am oferit astazi posibilitatea sa anuleze filtrul de particule.

Pe langa dpf off, masina a primit si o crestere de putere STAGE 2 prin modificarea software-ului. Puterea poate fi urcata la valorile de 180-185CP si cuplu poate atinge 410-420Nm. Orice masina care vine pentru anulare dpf primeste un discount la modificarile software pentru cresterea de putere.

La Honda Accord 2.2 idtec 150cp reprogramarea calculatorului EDC17 in vederea anularii filtrului de particule sau cresterii de putere se face in boot mode. Durata de lucru estimata pentru o lucrare completa de anulare si eliminare filtru particule este de 3 ore.

Anulare filtru de particule Honda - 93Anulare filtru de particule Honda - 77Anulare filtru de particule Honda - 89Anulare filtru de particule Honda - 90Anulare filtru de particule Honda - 91Anulare filtru de particule Honda - 92Anulare filtru de particule Honda - 94Anulare filtru de particule Honda - 95Anulare filtru de particule Honda - 96