Honda Accord 2.2 i-DTEC 150cp in lucru pentru dpf fix.

Faptul ca ne trec zilnic pragul masini venite din toata tara se datoreaza in primul rand recomandarilor venite de la alti clienti multumiti de prestatia echipei noastre, dar si ca de la noi pleaca cu problema rezolvata. Acest model Honda Accord 2.2 i-dtec 150cp ne-a fost adus din Braila pentru o interventie asupra filtrului de particule colmatat.

Mai jos prezentarea facuta in imagini este pentru un model Honda Accord 2.2 i-dtec din 2009 cu injectie Bosch EDC17. Masina a ajuns de la Braila in avarie, cu martor filtru de particule aprins in bord. Cand acest martor se aprinde in bord, turatia se limiteaza la 3000rpm si motorul intra in limp mode cu diminuarea puterii. Dupa procedura de remediere a filtrului de perticule, motorul iese din avarie, martorul filtrul de particule se stinge si puterea revine la normal. Durata de lucru pentru interventia asupra unui dpf la Honda Accord 2.2 i-DTEC este aproximativ 3 ore.

Anulare filtru de particule Honda - 67Anulare filtru de particule Honda - 68Anulare filtru de particule Honda - 71Anulare filtru de particule Honda - 72Anulare filtru de particule Honda - 74Anulare filtru de particule Honda - 76Anulare filtru de particule Honda - 69