Fum negru, nivel crescut de ulei si regenerare la greu

Cam asta se intampla dupa eliminarea filtrului de particule fara resoftare la Fiat Doblo 1.3mjet 85cp. Motorul incepe sa parcurga etape de regenerare continua, cu motorina injectata in exces si fum negru pe evacuare. In final va duce la distrugerea turbosuflantei si a unor componente ce intra in procesul de regenerare. Martorul avarie motor va ramane aprins in bord.

Recomandarea noastra: NU ELIMINATI FILTRU DE PARTICULE FARA RESOFTARE LA FIAT DOBLO! Riscul de a distruge turbina sau motorul sunt foarte mari. Cantitatea de motorina care ajunge in ulei este foarte mare si lipsa de ungere va duce la distrugerea motorului.

Masina a venit la noi pentru anulare software a filtrulu de particule din ecu. Motorul 1.3Mjet 85cp nu poate functiona in parametri normali daca filtrul de particule nu este dezactivat din software. Operatiunea dureaza aproximativ 3 ore din cauza procesului indelungat de citire/reprogramare ecu prin portul de diagnoza.

Anulare dpf Fiat Doblo - 85Anulare dpf Fiat Doblo - 86Anulare dpf Fiat Doblo - 87Anulare dpf Fiat Doblo - 88Anulare dpf Fiat Doblo - 92Anulare dpf Fiat Doblo - 95Anulare dpf Fiat Doblo - 89Anulare dpf Fiat Doblo - 90