Creștere de Putere Ford Focus 1.8 TDDi – Performanță îmbunătățită cu Stage 1 – 115CP/255Nm

Introducere: Experimentează o transformare impresionantă a performanței automobilului tău Ford Focus 1.8 TDDi cu opțiunea noastră de chiptuning Stage 1. Îmbunătățind răspunsul la apăsarea pedalei de accelerație, vei experimenta un plus de putere și cuplu pentru a face fiecare călătorie mai plăcută și mai dinamică.

Despre Chiptuning: Chiptuning-ul, cunoscut și sub denumirea de remapare, reprezintă o metodă sigură și eficientă de a îmbunătăți performanța motorului tău. Prin modificarea software-ului din unitatea de control a motorului (ECU), putem optimiza parametrii cheie pentru a obține rezultate remarcabile. Chiptuning-ul nostru Stage 1 pentru Ford Focus 1.8 TDDi are ca scop creșterea puterii de la 90CP la 115CP și a cuplului de la 200Nm la 255Nm, oferindu-ți o experiență de condus cu adevărat deosebită.

Avantaje:

  1. Răspuns Rapid: Experimentează un răspuns instantaneu la apăsarea pedalei de accelerație, făcând fiecare călătorie mai dinamică și mai plăcută.
  2. Creștere de Putere și Cuplu: Cu o creștere a puterii la 115CP și a cuplului la 255Nm, vei simți o diferență semnificativă în performanța motorului.
  3. Efectuare prin OBD: Procesul de citire/scriere a fișierelor din ECU se face comod prin portul OBD, asigurând o instalare fără probleme.

Procesul Nostru:

  1. Citirea Fișierului ECU: Specialistul nostru va efectua o citire a software-ului existent din ECU pentru a identifica potențialul de îmbunătățire.
  2. Modificarea Parametrilor: Se vor ajusta parametrii cheie pentru a optimiza performanța motorului.
  3. Scrierea Fișierului Modificat: Noul software optimizat va fi scris înapoi în ECU, pregătindu-ți mașina pentru o experiență de condus îmbunătățită.
  4. Testare și Verificare: Fiecare mașină este supusă unor teste riguroase pentru a se asigura că toate modificările sunt eficiente și sigure.

Concluzie: Dă-ți mașinii tale Ford Focus 1.8 TDDi un impuls de energie și performanță cu chiptuning-ul nostru Stage 1. Experimentează plăcerea unei condus mai dinamice și a unui răspuns accelerat, fără a compromite fiabilitatea.

Contactează-ne astăzi pentru a programa o sesiune de chiptuning și descoperă potențialul ascuns al mașinii tale. Conduce cu pasiune, conduce cu putere!