Ford Focus 1.6TDCi eliminare filtru particule

O alta zi, o alta lucrare de eliminare a filtrului de particule la motorizarile 1.6TDCi Ford Focus. anularedpf_ford_focus_01 anularedpf_ford_focus_02 Chiar daca in bord nu aparea niciun mesaj de avarie, pe diagnoza am intalnit codul de eroare P2458 specific colmatarii DPF-ului la Ford Focus. Un alt semn ca filtrul de particule este infundat a fost dat de presiunea diferentiala si numarul kilometrilor ramasi pana la colmatarea totala a DPF-ulul, aproximativ 1800km. anularedpf_ford_focus_04 anularedpf_ford_focus_03 anularedpf_ford_focus_05 anularedpf_ford_focus_06 anularedpf_ford_focus_07 anularedpf_ford_focus_08 anularedpf_ford_focus_09 anularedpf_ford_focus_10 anularedpf_ford_focus_11

2 thoughts on “Ford Focus 1.6TDCi eliminare filtru particule”

 1. Multumesc frumos Alex, pentru profesionalism si pentru maniera in care a decurs lucrarea.

  Cand am ajuns cu masina, aveam un consum pe bord de 9,9% (resetat in urma cu aprox. 35 km), in general avand in Bucuresti consum de 10-11%.

  Cand am plecat, desi era ora de varf cu trafic foarte aglomerat (sectiuni cu bara la bara si mers cu viteza 1), mi-a scazut consumul, pana in Militari la 9,3%, ceea ce mi se pare incredibil.

  In rest masina trage foarte bine si o simt cumva “usurata” in functionare.

  Inca n-am plecat la un drum in afara orasului, dar pana acum feedback-ul este excelent.

  Daca stiam vara trecuta cum sta treaba cu DPF-ul, il scoteam direct si nu mai dadeam 500 lei aiurea pe un 1 litru de aditiv la Ford.

  Multumesc inca o data!

  • Robert iti multumesc pentru feedback-ul pozitiv. Ma bucur sa aud ca esti incantat acum de cum merge masina dupa eliminarea filtrului de particule si optimizarea facuta in soft.

Comments are closed.