Ford Focus 1.6TDCi dpf infundat complet

Daca facem o retrospectiva la toata lucrarile de anulare dpf facute pana acum, Ford Focus 1.6TDCi 109CP se afla pe primul loc. Modelul de masina pe care l-am intalnit cel mai des, atat la service-ul din Popesti-Leordeni cat si la colaboratorii nostri din tara.

Ieri printre masinile la care am lucrat, s-a aflat si acest Ford Focus din 2008 venit in service cu martor avarie motor aprins in bord si doua coduri de eroare legate de dpf: P242F si P2458. Daca gasiti pe tester cele doua coduri de eroare, trebuie sa stiti ca filtrul de particule trebuie inlocuit urgent. Riscul major daca se infunda filtrul de particule la aceasta motorizare Peugeot intalnita la mai multe marci (Peugeot, Citroen, Mazda, Volvo, Ford si Mini) este ca se distruge turbina foarte repede. Distanta dintre turbosuflanta si ceramica filtrului de particule este foarte mica. Daca dpf-ul este infundat, gazele de esapament nu pot fi evacuate si creeaza o presiune foarte mare ce afecteaza turbina.

Anulare filtru de particule Ford Focus - 269Anulare filtru de particule Ford Focus - 261Anulare filtru de particule Ford Focus - 262Anulare filtru de particule Ford Focus - 263Anulare filtru de particule Ford Focus - 264Anulare filtru de particule Ford Focus - 265Anulare filtru de particule Ford Focus - 266Anulare filtru de particule Ford Focus - 267Anulare filtru de particule Ford Focus - 268

5 thoughts on “Ford Focus 1.6TDCi dpf infundat complet”

  1. Buna. Am un ff2 1.6 tdci 109 cp din 2005. Vreau sa intreb, cat costa eliminarea dpf ( fizic + soft) plus un chiptuning in total. Multumesc pentru raspuns!

  2. Sal.Am si eu un FF2 1.6 tdci 109 cai.vreau si eu sa stiu un pret pt eliminarea filtrului de particule atat fizic cat si soft.

    • Buna ziua,

      Aveti oferta completa pe mail. Daca va hotarati sa eliminati filtrul de particule, va asteptam cu o programare telefonica. Durata de lucru este de 3 ore.

      Va multumim.

Comments are closed.