Focus cu dpf eliminat fizic, dar fara anulare software.

Daca aveti timp sa cititi blog-ul nostru, Ford Focus 1.6TDCi este cel mai prezent model in lucrarile noastre de anulare a filtrului de particule. Aproape ca nu exista zi in care sa nu avem cate 1-2 doua modele Focus in lucru. De exemplu, astazi pana la sfarsitul zile am avut 3 modele venite pentru dezactivarea si eliminarea filtrului de particule.

Masina din imaginile de mai jos a venit doar pentru anularea software a dpf-ului. Fizic a fost eliminat de fostul proprietar, dar fara sa aduca si modificari la nivelului software-ului din ecu pentru dezactivarea regenerarilor. Din aceasta cauza consumul de motorina s-a marit, motorul pornea foarte des regenerari ce nu le putea duce pana la capat si in final a intrat in avarie. Pe langa consum marit, regenerarile dese fara dpf au distrus intr-un final si turbosuflanta.

In concluzie, eliminarea filtrului de particule fara dezactivarea managementului pentru regenerare nu va scapa de probleme si va duce intr-un final la costuri mai mari de reparatie.

Anulare filtru de particule Ford Focus - 222 Anulare filtru de particule Ford Focus - 217 Anulare filtru de particule Ford Focus - 218 Anulare filtru de particule Ford Focus - 216 Anulare filtru de particule Ford Focus - 223 Anulare filtru de particule Ford Focus - 219 Anulare filtru de particule Ford Focus - 220 Anulare filtru de particule Ford Focus - 221