Filtru particule infundat complet la un Opel Astra H.

Prea multe nu sunt de spus desprea acest Opel Astra H 1.7cdti 110cp pentru ca totul poate fi vazut in imaginile de mai jos. Masina a venit tractata din cauza filtrului de particule colmatat complet. Pe tester am gasit mai multe coduri de eroare, unele legate direct de filtrul de particule P242F – Particulate Filter Overloaded si P2452 – Particle Filter Too High Pressure, altele legate de turbosuflanta si ventilator.

Reprogramarea calculatorului Denso pentru anularea filtrului de particule se face direct prin portul de diagnoza cu ajutorul consolei NewGenius. Dupa aceasta operatiune si indepartea fizica a filtrului de particule, codurile de eroare legate de dpf si turbina au disparut. A fost remediata inclusiv problema ventilatorului de racire prin inlocuirea unei sigurante.

Durata de lucru pentru operatiunea completa de anulare si eliminare dpf la Opel Astra H 1.7cdti este de 3-4 ore.

Anulare filtru de particule Opel Astra H - 41Anulare filtru de particule Opel Astra H - 42Anulare filtru de particule Opel Astra H - 31Anulare filtru de particule Opel Astra H - 32Anulare filtru de particule Opel Astra H - 43Anulare filtru de particule Opel Astra H - 33Anulare filtru de particule Opel Astra H - 36Anulare filtru de particule Opel Astra H - 37Anulare filtru de particule Opel Astra H - 38Anulare filtru de particule Opel Astra H - 39Anulare filtru de particule Opel Astra H - 40