Filtru de particule colmatat Iveco Daily 60C15

Pentru ca timpul nu ne-a permis sa realizam aceasta lucrare intr-o singura zi, am sa va prezint intai procesul de anulare filtru de particule din edc (calculatorul de injectie) la Iveco Daily 60C15.

Pasul 1 – Diagnoza

Filtru_Particule_Iveco_Daily_1

Pasul 2 – Anulare filtru de particule prin rescriere edc

Chiar daca sistemul de injectie Bosch EDC16C39 ne-ar fi permis sa-l rescriem direct prin portul obd, dezactivarea filtrului de particule se poate realiza corect numai cu citirea edc-ului pe masa, conectat la bdm. Acest procedeu ne permite sa folosim mai multi parametri in procesul de anulare dpf.

Filtru_Particule_Iveco_Daily_2

Conexiunea pe calculatorul de injectie se realizeaza cu ajutorul interfetei NewTrasdata. In acest proces pentru a elimina riscurile de aparitie a unor defectiuni la calculatorul de injectie in timpului procesului de citire sau scriere, folosim numai aparatura profesionala si software cu licenta.


Filtru_Particule_Iveco_Daily_4

La modelul Iveco Daily 60C15 3.0HPi etapa de anulare filtru de particule si rescriere edc se poate realiza in aproximativ 60-80 minute.
Filtru_Particule_Iveco_Daily_3

 

Iveco_Daily_Eliminare_filtru_particule_1 Iveco_Daily_Eliminare_filtru_particule_2 Iveco_Daily_Eliminare_filtru_particule_3 Eliminare filtru de particule Iveco Daily 60C15 Iveco_Daily_Eliminare_filtru_particule_5 Filtru de particule Iveco Daily 3.0HPI