Eliminare filtru particule Opel Corsa

anularedpf.ro Buburuza aceasta mica, Opel Corsa D 1.3CDTI 75CP model 2008, mi-a fost prezentata cu multe erori, inclusiv cele legate generate de filtru de particule. Motorul avea martorul de avarie aprins in bord si la cateva minute dupa pornirea lui, incepea sa scoata fum si sa se limiteze turatia la 3000 rpm. Semn ca avea o incercare de regenerare fara succes. La diagnoza am gasit cateva coduri de eroare pentru: boost pressure control negative/positive deviation (P0234), nivel crescut de ulei si filtru de particule. Operatiunea de anulare dpf la Opel Corsa D 1.3CDTI 75CP se realizeaza direct prin portul obd2. anularedpf.ro anularedpf.ro anularedpf.ro anularedpf.ro

4 thoughts on “Eliminare filtru particule Opel Corsa”

  1. unde pot anula dpf la opel corsa 1.3 dizel din 2012 cu tip motor A 13 DTE .Multumesc anticipat

  2. buna ziua.sunt posesorul unui autoturism opel corsa diesel ecoflex an fabricatie 2010.as dori sa stiu daca pot anula filtrul de particule si daca este posibil si cat costa.locuiesc in campulung muscel jud,arges.va multumesc si sa aveti o zi buna.astept raspunsul dvs.

    • Buna ziua,

      Se poate anula filtrul de particule la Corsa D 1.3CDTi din 2010. Costul pentru eliminarea completa a dpf-ului la acest model este de 1350 lei. Programarile se pot face telefonic cu cel putin o zi inainte.

Comments are closed.