Ce solutii ai daca filtrului de particule nu a fost anulat corect…

De data aceasta am intalnit un Volkswagen Crafter 2.5TDI 108CP din 2011 cu o interventie de anulare filtru de particule nereusita (incompleta) la alta firma. Proprietarul acestui Crafter in trecut a apelat la noi tot pentru anularea filtrului de particule la un model identic, operatiune realizata cu succes care functioneaza si in ziua de astazi fara probleme. Masina prezenta mai jos a venit cu martor motor aprins in bord, iar pe tester am identificat cateva erori ale sistemului adblue si de control al turbinei. Modelul Volkswagen Crafter 2.5TDi din 2011 este echipat cu injectie Bosch EDC17CP20 si sistem AdBlue, iar pentru dezactivarea dpf este necesara reprogramarea in boot mode cu ecu pe masa.

Durata de lucru pentru anularea filtrului de particule la un Volkswagen Crafter 2.5TDi este de aproximativ 1:30h. Interventia noastra a eliminat complet eroarea sistemului adblue cu care a venit masina.

Anulare dpf VW Crafter - 70Anulare dpf VW Crafter - 71Anulare dpf VW Crafter - 69Anulare dpf VW Crafter - 75Anulare dpf VW Crafter - 74Anulare dpf VW Crafter - 72Anulare dpf VW Crafter - 73