DPF fix

Problemele cauzate de infundarea DPF:

» Putere scazuta
» Martor avarie filtru particule si/sau motor aprins in bord
» Consum crescut de combustibil
» Uzura motorului prin rulaj frecvent in postinjectie
» Distrugere turbina prin imposibilitatea evacuarii gazelor
» Limitare de turatie si viteza maxima redusa cand motorul intra in regim de avarie
» Aparitia de fum negru/alb datorita regenerarii continue

Anularea filtrului de particule sau DPF OFF este o varianta de luat in calcul, daca ne gandim la pretul ridicat pentru inlocuirea lui cu unul nou (aproximativ 1500-2000 euro), costul carburantului consumat sau timpul pierdut cu regenerarile fortate ce se pot efectua doar cu testerul fabricantului si produc uzura suplimentara motorului.

Prin anulare filtru de particule direct din calculator si eliminare fizica, nu mai trebuie sa completati cu aditiv, nu mai trebui sa schimbati uleiul des din cauza excesului de motorina, nu mai sunt necesare regenerari fortate care duc la un consum mai mare de carburant si nu se va mai aprinde niciun martor de avarie in bord din cauza filtrului de particule. Aceasta este solutia optima ce dezactiveaza complet sistemul de gestionare al filtrului de particule si ofera mai multa siguranta decat un emulator artizanal, ce nu elimina erorile si regenerarea. In timp, emulatorul poate cauza si alte probleme la motor (uzura turbina, blocare EGR, martori de avarie in bord, consum de carburant ridicat etc).

Cum va functiona masina dupa eliminarea filtrului de particule?

Dupa indepartarea filtrului de particule colmatat, viteza de tranzitare a gazelor de esapament va creste si motorul intra in regim de functionare normal. Se va obtine si o reducere a consumului de carburant si o crestere de performanta pe motor. Un motor turbo diesel fara filtru de particule, se va incadra in limitele de emisii pentru EURO 4 atata timp cat catalizatorul nu este eliminat. Catalizatorul si filtrul de particule sunt doua sisteme diferite. Primul mentine un nivel scazut de noxe, iar cel de-al doilea retine particule de funingine rezultate in urma arderii motorinei.

Cost anulare filtru particule

Poate varia de la 150 la 300 euro, in functie de modelul masinii si vechimea masinii. Poti accesa < lista > completa de modele auto la care noi putem anula complet filtrul de particule.

Te rugam sa soliciti telefonic la 0758 908 619 (orange) / 0726 486 395 (vodafone) sau prin formularul de contact, oferta de pret pentru anularea filtrului de particule specificand marca, model, motorizare si anul de fabricatie al masinii.