Dezactivare Filtru Particule

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Oferim solutii software de anulare filtru particule (dpf off) sau valva egr, cat si lucrari de mecanica pentru eliminarea fizica la orice model de autoturism sau autoutilitara. Avem parteneri si dealeri in toata tara.

Probleme grave cauzate de colmatarea filtrului de particule:

[dt_gap height=”16″ /][dt_list style=”1″ bullet_position=”middle” dividers=”hide”][dt_list_item image=””]Putere motor scazuta[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Martor avarie filtru de particule si/sau motor aprins in bord[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Consum crescut de combustibil[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Uzura motor prin rulaj frecvent in postinjectie[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Imposibilitatea evacuarii gazelor de esapament duce la uzura prematura turbosuflanta[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Regim de avarie frecvent cu limitare de putere sau turatie[/dt_list_item][dt_list_item image=””]Aparitia de fum negru/alb datorita regenerarilor frecvente[/dt_list_item][/dt_list]

Anulare filtru de particule sau DPF OFF este solutia de luat in calcul, daca ne gandim la pretul ridicat pentru inlocuirea lui cu unul nou (aproximativ 1500-2000 euro), costul carburantului consumat sau timpul pierdut cu regenerarile fortate ce se pot efectua doar cu testerul fabricantului si produc uzura suplimentara motorului.

Prin anulare filtru de particule direct din calculator si eliminare fizica, nu mai trebuie sa completati cu aditiv, nu mai trebui sa schimbati uleiul des din cauza excesului de motorina, nu mai sunt necesare regenerari fortate care duc la un consum mai mare de carburant si nu se va mai aprinde niciun martor de avarie in bord din cauza filtrului de particule. Aceasta este solutia optima ce dezactiveaza complet sistemul de gestionare al filtrului de particule si ofera mai multa siguranta decat un emulator artizanal, ce nu elimina erorile si regenerarea. In timp, emulatorul poate cauza si alte probleme la motor (uzura turbina, blocare EGR, martori de avarie in bord, consum de carburant ridicat etc).
[dt_gap height=”20″ /]

Cum va functiona masina dupa eliminarea filtrului de particule?

Dupa indepartarea filtrului de particule colmatat, viteza de tranzitare a gazelor de esapament va creste si motorul intra in regim de functionare normal. Se va obtine si o reducere a consumului de carburant si o crestere de performanta pe motor. Un motor turbo diesel fara filtru de particule, se va incadra in limitele de emisii pentru EURO 4 atata timp cat catalizatorul nu este eliminat. Catalizatorul si filtrul de particule sunt doua sisteme diferite. Primul mentine un nivel scazut de noxe, iar cel de-al doilea retine particule de funingine rezultate in urma arderii motorinei.
[dt_gap height=”20″ /]

Cost anulare filtru de particule

Pretul acestei operatiuni poate varia de la 150 la 350 euro, in functie de masina si tipul sistemului dpf. Poti accesa < lista > completa de modele auto la care noi avem posibilitatea sa eliminam complet filtrul de particule.

Te rugam sa soliciti telefonic sau prin formularul de contact, oferta de pret pentru anularea filtrului de particule specificand marca, model, motorizare si anul de fabricatie al masinii.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]