Anulare filtru particule Opel Corsa D 1.3cdti

Una din masinile la care am anulat filtrul de particule astazi a fost un Opel Corsa D 1.3 CDTi 90CP din 2007, venit tocmai de la Brasov pentru aceasta operatiune. Dupa mai multe intrari in service la Opel pentru diagnoza si regenerari statice,  proprietarul a decis ca este timpul sa elimine filtrul de particule. opel_corsa_dpf_off_1
In mod normal, dezactivarea filtrului de particule la Opel Corsa 1.3 CDTi 90CP se realizeaza direct prin portul obd2 cu ajutorul consolei NewGenius. Insa, aceasta masina dupa mai multe vizite in reprezentanta Opel a primit un update cu o versiune de software care nu ne-a permis sa citim mapele din ecu prin por. opel_corsa_dpf_off_2

In concluzie, anularea dpf-ului s-a putut realiza cu calculatorul pe masa, in modul BDM. Mai jos aveti o imagine cu calculatorul Magneti Marelli pregatit pentru citire/scriere prin portul BDM. 
opel_corsa_dpf_off_4

Filtrul de particule dupa eliminarea fagurelui de ceramica si sudura realizata in mediu protejat de argon.
opel_corsa_dpf_off_5
Dat fiind faptul ca in ultima vreme au venit la noi mai multi clienti din zona Brasov, fac inca o data apel cu anuntul nostru:

Cautam parteneri in Brasov pentru lucrari de anulare filtru particule sau chiptuning.

Daca ai un atelier sau service auto si doresti sa oferi servicii de anulare filtru de particule, noi te putem ajuta cu aparatura, software si cunostiintele necesare realizarii acestor operatiuni.