Anulare filtru particule Nissan Navara 2.5dCi

Inca o masina care a ajuns la noi pe platforma din cauza filtrului de particule colmatat. Nissan Navara 2.5dCi 174CP, masina trimisa dintr-un alt service dupa ce s-a inlocuit motorul pentru anulare filtru de particule. Primul a cedat subit prin topirea pistoanelor. O cauza posibila ar fi regenerarile dese si de lunga durata, ce ar putea duce la distrugerea injectiei. Filtrul de particule a mai fost curatat, dar fara a avea un rezultat de durata.

Dupa cum am spus, masina ne-a sosit pe plaforma cu martor de avarie motor aprins in bord la care se mai adauga si cel legat de filtrul de particule. Pe tester am identificat un cod de eroare P2002 ce indica acumulare excesiva de cenusa in filtrul de particule. Codul de eroare va dispare  impreuna cu martorii aprinsi din bord dupa anularea software a filtrului de particule din ecu. Operatiunea de anulare dpf se realizeaza direct prin portul de diagnoza, fara a fi nevoie de interventie directa asupra calculatorului.

In total va fi nevoie de 3-4 ore pentru anulare si eliminare filtru de particule la Nissan Navara 2.5dCi. Costul dezactivarii software il puteti gasi aici.

Anulare filtru particule Nissan - 3Anulare filtru particule Nissan - 4Anulare filtru particule Nissan - 2Anulare filtru particule Nissan - 1Anulare filtru particule Nissan - 6Anulare filtru particule Nissan - 5Anulare filtru particule Nissan - 8Anulare filtru particule Nissan - 7