Anulare Filtru Particule DPF / FAP

Anularea filtrului de particule FAP / DPF (Diesel Particulate Filter) este binevenita, daca luam in calcul pretul ridicat pentru inlocuirea lui (aproximativ 1500-2000 euro), costul carburantului consumat sau timpul pierdut cu regenerarile fortate ce se pot efectua doar cu testerul fabricantului.

Prin anularea software direct in ECU si eliminare fizica, nu vor mai exista niciodata probleme cu filtrul de particule, nu va mai trebui regenerat si nu vor mai exista becuri aprinse in bord. Aceasta este o solutie mult mai fiabila decat emulatoarele de filtru, care pot provoca probleme de-a lungul timpului.

Cum va functiona masina dupa indepartarea filtrului?

Dupa indepartarea filtrului va creste viteza de tranzitare a gazelor de esapament. Acest lucru are un impact pozitiv asupra consumului si va exista o crestere de performanta. Un motor turbo diesel fara filtru de particule se va incadra in limitele de emisii pentru EURO 4.

Cost anulare filtru particule

Poate varia de la 150 la 300 euro. Vezi lista completa de modele auto la care putem anula DPF/FAP.

Te rugam sa solicitati telefonic la 0758 908 619 (orange) / 0726 486 395 (vodafone) sau prin formularul de contact, oferta de pret pentru anularea filtrului de particule specificand marca, model, motorizare si anul de fabricatie al masinii.

3 thoughts on “Anulare Filtru Particule DPF / FAP”

  1. salut, as vrea sa elimin filtrul de particule la un opel astra h 1,3cdti din 2006 , 203000 km.
    va rog sa-mi spune-ti un pret pentru eliminare fizica si resoftare.
    multumesc.

  2. As dori sa stiu cat costa anularea DPF.ului si respectiv manopera pentru eliminarea fizica a acestuia pentru un Opel Astra H din 2006 cu motor de 1.9CDTI de 150 cai.. Va multumesc anticipat!

Comments are closed.