Filtru particule colmatat Dacia Duster 1.5dCi

A venit randul modelelor autohtone Dacia Duster sa ajunga la noi pentru remedierea filtrului de particule colmatat. Dupa o programare telefonica facuta in urma cu 2 zile, acest model Dacia Duster 1.5dCi din 2010 a ajuns astazi dis de dimineata tocmai din Onesti pentru operatiunea de anulare dpf. Masina este folosita in regim de taxi si din cauza numarului mare de km parcursi, de ceva vreme a inceput sa aiba simptomele unui motor cu dpf-ul infundat: consum mare, martor avarie aprins in bord si pierdere de putere. Din masinile pe care le detine in compania de taxi, a mai ramas cu un singur model Dacia Duster. Restul, inca doua modele Dusterul, au fost vandute din cauza problemelor pe care le crea filtru de particule. Al 3-lea a ajuns la noi.

Operatiunea pentru remedierea filtrului particule la Dacia Duster se realizeaza direct prin portul obd cu ajutorul consolei Genius si are ca durata de timp estimata 60-80 minute.

anulare_filtru_particule_dacia_duster_1
anulare_filtru_particule_dacia_duster_2 anulare_filtru_particule_dacia_duster_3 anulare_filtru_particule_dacia_duster_4 anulare_filtru_particule_dacia_duster_5 anulare_filtru_particule_dacia_duster_6