Anulare filtru de particule BMW 530d

BMW 530d din 2007 cu probleme legate de filtrul de particule. Masina a venit in avarie, cu limitare de putere si turatie. Erorile gasite pe tester indicau un filtru de particule colmatat si o clapeta defecta.

Anularea filtrului de particule se realizeaza cu ajutorul consolei NewGenius direct prin portul de diagnoza. Durata de lucru pentru modificarea software-ului din ecu este de 60 minute la acest model.

Eliminarea fizica a dpf-ului ne aratat ca miezul de ceramica era topit. Acesta este semn ca cineva a incercat sa curete filtrul de particule. Mai toate filtrele de particule pe care le-am gasit topite au avut incercari de curatare. Deci mare atentie dupa astfel de operatiuni. Un filtru de particule topit nu va mai functiona corect si puteti distruge turbina sau motorul.

Anulare DPF BMW - 53 Anulare DPF BMW - 55 Anulare DPF BMW - 66 Anulare DPF BMW - 67 Anulare DPF BMW - 54 Anulare DPF BMW - 56 Anulare DPF BMW - 57 Anulare DPF BMW - 58 Anulare DPF BMW - 59 Anulare DPF BMW - 60 Anulare DPF BMW - 61 Anulare DPF BMW - 62 Anulare DPF BMW - 63 Anulare DPF BMW - 64 Anulare DPF BMW - 65