Anulare FAP si valva EGR Citroen C4

Citroen C4 1.6HDi 109cp cu probleme de valva EGR. Masina a venit pentru anularea valvei egr si a filtrului de particule. Proprietarul a inlocuit valva EGR defecta cu una noua si a incercat sa o initializeze (programeze). Pana aici totul corect si sunt pasii normali pentru inlocuirea unui egr defect. Problema insa a aparut cand valva egr cea noua nu s-a putut reprograma. Orice incercare de initializare a fost fara succes.

Modelul Citroen C4 1.6hdi din 2008 nu permite o buna functionare a motorului daca valva egr nu poate fi reinitializata. Nici macar filtrul de particule nu se mai poate regenera. In final, s-a luat decizia anularii valvei EGR si eliminarea filtrului de particule.

Anulare filtru de particule Citroen - 01 Anulare filtru de particule Citroen - 02 Anulare filtru de particule Citroen - 03 Anulare filtru de particule Citroen - 04 Anulare filtru de particule Citroen - 05 Anulare filtru de particule Citroen - 06 Anulare filtru de particule Citroen - 07 Anulare filtru de particule Citroen - 08 Anulare filtru de particule Citroen - 09 Anulare filtru de particule Citroen - 10 Anulare filtru de particule Citroen - 11 Anulare filtru de particule Citroen - 12