3 thoughts on “Anulare FAP si EGR plus modificarea putere Peugeot 308”

  1. Salutare, astazi masina mea/ Peugeot 308 1.6 hdi 110cp FAP, a suferit o serie de modificari, si anume: am anulat EGR-ul, filtrul de particule FAP si am ales pentru tuning Stage 1. Concluziile sunt foarte clare si simple dupa numai 30 km facuti, masina se comporta mult mai bine, au disparut problemele cauzate de electrovana EGR, adica nu mai da suturi in treptele mici la turatii scazute, raspunsul motorului este mult mai prompt la accelerare si nu in ultimul rand, este mult mai elastic in utilizare, foarte placut de condus.

    Ma declar foarte multumit de operatiile facute si recomand cu toata increderea tuturor posesorilor de Peugeot care inca mai au dubii referitor la acest proces de resoftare, Doc face o treaba profesionista care merita toate laudele!

  2. Buna ziua.am si eu un peugeot 407 1.6hdi care a “suferit” o anulare de fap si ma intereseaza cat ar costa o anulare a egr-ului. Si eventual o remapare stage 1. Va multumesc.

  3. Costul anularii EGR din software este de 200 lei, iar daca doriti si obturarea lui ajunge la 250 lei. Am sa va trimit prin email oferta pentru remapare STAGE 1.

    Va multumim.

Comments are closed.