Anulare fap si Crestere de putere Iasi: Citroen C5 109cp

Astazi am avut in lucru un Citroen C5 din 2008 cu motorizare 1.6hdi de 109cp. Probleme acuzate de client sunt eroarea legata de FAP aparuta in bord, consum crescut de motorina, lipsa putere. Dupa o diagnoza ,am gasit erori de  filtru infundat si lipsa presiune turbina.

Am citit fila din ecu, trimisa Dl-ului Alex, modificata cu anulare de filtru si la cererea clientului am facut si o crestere de putere la Stage 1 (126cp). 

Dupa o proba de drum impreuna cu clientul, acesta a adus cateva remarci asupra functionarii motorului dupa resoftare: motor mai putin zgomotos, cresterea mai rapida in turatie, motor mai elastic (adica acolo unde era nevoie sa dai treapta inferioara, acum se poate merge cu treapta de viteza actuala), masina nu se mai limiteaza dupa 3500 de ture,  in concluzie foarte multumit de operatiunea facuta…

 

Pentru DPF OFF, EGR OFF, DTC OFF, RESOFTARE in IASI sau zona Moldovei, va asteptam la  Service Auto OREPAN, persoana contact     Marius Molocea.

Anulare fap Citroen C5 - 2 Anulare fap Citroen C5 - 4 Anulare fap Citroen C5 - 3 Anulare fap Citroen C5 - 1 Anulare fap Citroen C5 - 5 Anulare fap Citroen C5 - 6