Anulare FAP Peugeot 307 2.0HDi

Anulare FAP Peugeot 307 2.0HDi 110CP Bosch EDC15. Masina a venit la noi in cu lipsa de putere si turatie limitata (limp mode). La o diagnoza am descoperit ca motorul avea probleme cu filtrul de particule, lipsa aditiv FAP, sonda de temperatura EGT si cateva bujii incandescente. Cand am ridicat masina pe elevator am descoperit sonda de temperatura lovita asa cum se poate vedea si din poze. Filtrul de particule era colmatat complet si a fost necesara anularea software si eliminarea lui fizica.

Cost: 150 euro | Durata de lucru: 40 min | Procedura: Serial OBD

6 thoughts on “Anulare FAP Peugeot 307 2.0HDi”

 1. am un peugeot 307 hdi cu sistem siemens,la schimbarea treptelor de viteza,cand accelerez pana in 2000 de ture masina merge intrerupt parca ar fi un benzinar in trei pistoane,peste 2000 de ture si la relanti motorul merge perfect,are putere,se tureaza,sa curatat egr,am schimbat senzor de rampa,senzor presiune,bujii,filtru motorina,nici o schimbare,nu da nici o defectiune pe tester si nici pe displeiul masini,ce poate sa aibe,va multumesc

  • Buna ziua,

   La prima vedere pare o problema de functionare valva EGR. Fara o citire de valori in timp real nu va pot da alta sugestie.

 2. Daca anulez numai fizic filtru de particule sar putea sa nu mearga trebuie neaparat anulat si din calculator???

  • Buna ziua,

   Aveti nevoie si de anularea lui din ecu, altfel motorul intra in avarie cu limitare de putere si turatie la 2500-3000 rpm.

Comments are closed.