Volvo S80 2.4D 185cp cu filtru particule scos. Anulare dpf software.

In ultima perioada tot mai multe service-uri din Bucuresti apeleaza la serviciile noastre de anulare filtru de particule. Cu siguranta, numarul mare de masini rezolvate si clienti multumiti cu care am lucrat a ajuns o carte de vizita pentru noi.

Una din masinile care ne-a vizitat pentru reprogramarea ecu in vederea anularii software a filtrului de particule este un model Volvo S80 2.4D 185cp din 2007. Masina ne-a fost adusa dintr-un alt service auto unde s-au efectuat mai multe lucrari printre care si indepartatea miezului ceramic infundat. Noi am fost solicitati pentru operatiunea de anulare dpf din software prin reprogramarea calculatorului de injectie. Aceasta etapa este foarte importanta. Fara interventia in software, masina va detecta lipsa filtrului de particule din evacuare si automat va duce la aprinderea martorilor de avarie din bord cu limitari de putere.

Daca ai un service auto si vrei sa oferi servicii de crestere a performantei motorului sau anulare filtru particule in regie proprie, noi suntem partenerii de incredere.

Hai in echipa noastra! Cautam parteneri in Bucuresti si in toata tara.

Anulare dpf Volvo  - 15 Anulare dpf Volvo  - 16 Anulare dpf Volvo  - 17 Anulare dpf Volvo  - 18