Rezolvare dpf Mercedes Sprinter 211

Ieri am avut programat un Mercedes Sprinter 211 din 2006 pentru remedierea  filtrului de particule. N-am reusit sa finalizam lucrarea in aceeasi zi din cauza numarului mare de masini, asa ca pentru astazi ne-a ramas in lucru acest Mercedes Sprinter. Masina avea o problema cu motorina din baia de ulei, motorina ce rezulta din postinjectie si regenerarile dese ale filtrului de particule colmatat.

Eliminarea problemelor cauzate de dpf la acest model presupune o durata de timp undeva la 3 ore si va scapa de o problema ce ar putea afecta in timp turbosuflanta, valva egr sau injectia motorului.

Recomandarea noastra este sa luati masuri din timp atunci cand apar primele semne ce indica o problema a filtrului de particule. Unul din aceste semne este cresterea nivelului de ulei si prezenta motorinei in baie. Cu cat regenerarile sunt mai frecvente si mai lungi cu atat cantitatea de motorina este mai mare.

Anulare filtru de particule Mercedes Sprinter - 33Anulare filtru de particule Mercedes Sprinter - 32Anulare filtru de particule Mercedes Sprinter - 34Anulare filtru de particule Mercedes Sprinter - 35