Ai probleme cu filtru de particule, valva egr sau alti senzori?

Hai sa ne gandim la un scenariu pentru aceasta perioada a anului. E vara si cald, iar toti ne gandim sa luam o mica pauza de la munca. Vrei sa pleci in concediu si descoperi pe ultima suta de metri ca masina cu care vrei sa pleci in calatorie are probleme. Filtrul de particule este pe punctul de a se colmata, valva egr nu mai functioneaza in parametri, martorii de avarie motor sau dpf stau aprinsi in bord si motorul intra avarie cu pierdere din putere. Un scenariu ce ar putea duce la intarzierea plecarii in vacanta sau chiar anularea ei. Inlocuirea filtrului de particule sau a valvei egr poate fi de durata (lipsa piese in stoc la furnizori) si cu costuri destul de ridicate.

Anulare dpf Audi A8 4.2TDI - 02

Oferim solutii software provizorii sau de durata pentru rezolvarea acestor probleme, la costuri mult mai mici. De exemplu, poti apela la anularea filtrului de particule, a valvei egr sau altor piese defecte doar in perioada cat esti plecat in vacanta. Urmand ca la intoarcere sa achizitionezi piesele noi pentru a fi montate in locul celor defecte sau eliminate. Anulare software a diverselor piese sau functii este perfect reversibila si oricand poti apela la restabilirea setarilor de fabrica.

Pe langa rezolvarea unor defecte, oferim si resoftari cu cresterea performantelor pentru motor. O masina plina cu pasageri si incarcata cu multe  bagaje, nu mai ofera siguranta la un drum lung din cauza lipsei de putere. Mai ales atunci cand motorizarile sunt de cilindree si puteri mici. Variantele de tuning Stage 1 sau Stage 2 ofera un plus de siguranta la drum lung, consum de carburant redus si reprize imbunatatite in acceleratie.

Aceste lucrari pot fi realizate in mai multe orase din tara. Lista completa a furnizoriilor de servicii software o puteti gasi aici:

Distribuitori

2 thoughts on “Ai probleme cu filtru de particule, valva egr sau alti senzori?”

  1. miam cumparat un peugeot 206 1,4 hdi si nu mi se accelereaza mai mult de 3000rm,este adus recent din austria si as vrea sal inscriu doar ca sant aceste probleme si sau cam terminat banii .Intrebarea mea ar fi unde este problema? sau daca cineva poate sami dea un sfat

  2. mentionez ca motorul merge acceptabil nu cred ca partea cu alimentarea cu combustibil sa aibe probleme,porneste usor,se accelereaza normal dar numai ana la 2900-3000 turati ,parca ar avea limitator ,ce poate fi defect

Comments are closed.